Hestia

Taxi planning en dienst rooster programma, waarbij het dienstrooster kan aangeven of de chauffeur voldoet aan de arbeidstijden.Dienstrooster

Door het aanmaken van diensten in het dienstrooster heeft u en de chauffeur een overzicht van de (te) rijden diensten en kunnen de koppelingen met de ingelezen BCT dienststaten gemaakt worden. Dit geeft u dan weer per chauffeur een uitgebreide rapportage van de rooster tijden, dienststaten, tijden en ritten.
Voor kleinere ondernemingen of zelfstandige rijders is het vaak niet mogelijk om een dienst van te voren in te roosteren. Wij adviseren om dan op een later tijdstip de werktijden in het dienstrooster in te voeren. Hierdoor geeft u het programma de mogelijkheid voor het controleren van de arbeidstijden.


BCT Bestanden

Lees de bestanden van uw BTC in en sla deze op. Het BCT bestand wordt in de database opgeslagen en is hierdoor op elk moment weer in zijn originele formaat op te vragen. Hierdoor voldoet u aan de bewaarplicht en hoeft u niet meer naar een bestand te zoeken wanneer dat nodig mocht zijn. Het ingelezen BCT bestand (Cabman) kan u laten verwerken voor Excel rapportages. Ook worden er dan koppelingen met de diensten van de betreffende chauffeur gemaakt.

Probeer het zelf op onze demo omgeving...

Ervaren wat MoiraTaxi voor u en uw organisatie kan betekenen?
Ga zelf aan de slag met MoiraTaxi in de demo omgeving, bekijk de mogelijkheden en ervaar de eenvoud van het gebruik.

NAAR DE DEMO OMGEVING »